Passa al contingut principal

Comunicat per als alumnes dels cursos de llengua catalana dels Serveis Lingüístics

Comunicat per als alumnes dels cursos de llengua catalana dels Serveis Lingüístics

D’acord amb la Resolució del rector de la Universitat de Barcelona de data 12 de març de 2020, de suspensió d’activitats acadèmiques presencials a la Universitat de Barcelona, us comuniquem que queda suspesa l’activitat docent presencial dels cursos de llengua catalana dels Serveis Lingüístics. Per aquest motiu, seguint les instruccions emeses per la UB, durant aquest període de tancament seguirem l’activitat docent utilitzant els recursos a distància que tenim al nostre abast.

Les classes presencials se suspenen a partir del divendres 13 de març fins al 14 d’abril. Es podrà seguir tota la informació actualitzada dels cursos des d’aquest blog.  

Cursos de Bàsic 1 (A1)
Les classes presencials es faran a través del Parla.cat.

A causa del cierre de la Universidad desde el 13 de marzo hasta el 14 de abril, los estudiantes que estén haciendo el curso Básico 1 recibirán un correo en el que se les darán instrucciones concretas para acceder a una plataforma de aprendizaje virtual. En esta aula virtual hará de tutor el mismo profesor del curso. Desde este medio el tutor-profesor se comunicará con los alumnos y comunicará las novedades que pueda haber.

Due to the closure of the University from March 13 to April 14, students completing Basic 1 will receive an email with specific instructions on how to access an e-learning platform. Your class teacher will be the tutor in this e-learning platform and he or she will help you to use it and explain any features that are new.

A causa del tancament de la Universitat des del 13 de març al 14 d’abril, els estudiants que estiguin fent el curs Bàsic 1 rebran un correu en què se’ls donaran instruccions concretes per accedir a una plataforma d’aprenentatge virtual. En aquesta aula virtual farà de tutor el mateix professor del curs. Des d’aquest mitjà el tutor-professor es comunicarà amb els alumnes i comunicarà les novetats que hi pugui haver.
 

Cursos de nivell elemental (B1) i intermedi (B2)
Les classes presencials es faran a través del Parla.cat.


Cursos de C1 i C2 que acaben el 16 i 17 de març
L’última classe presencial del curs es farà a través del Campus Virtual.

Convocatòria d’examen

Examen escrit: 28 de març. Aquesta data queda anul·lada. 

Nova data. Dissabte 18 d’abril, a les 9 hores. El lloc de l’examen s’anunciarà a la web dels Serveis Lingüístics.

Aquesta data, però, es pot veure alterada si es reben indicacions des de les autoritats competents.

Examen oral. Del 16 al 22 d’abril. El dia de l’examen escrit, 18 d’abril, es comunicarà el dia i l’hora de cada alumne.


Cursos de C1 i C2 que acaben el 9 i 10 de juny


Les classes presencials es faran a través del Campus Virtual.


Tallers de llengua oral i escrita de la Facultat d’Educació


Les classes presencials es faran a través del Campus Virtual.

Els estudiants que no tinguin accés al Campus Virtual es poden inscriure a través dels enllaços següents:
 
Taller de llengua escrita

Taller de llengua oral


Curs de llenguatge jurídic català

El curs començarà el 2 d’abril.

Entrades populars d'aquest blog

ACCÉS AL CAMPUS VIRTUAL

PER ACCEDIR AL CAMPUS VIRTUAL ÉS IMPRESCINDIBLE: NIUB i Identificador Aquestes dades són al resguard de la matrícula.   http://www.ub.edu/monub/ajuda/niub.gif L’Identificador és a sota del NIUB: 4 caràcters. 1. Cliqueu http://www.ub.edu/monub/ajuda/ 2. Cliqueu la paraula formulari : Accés al formulari per obtenir l’identificador i configurar la contrasenya. INSTRUCCIONS Després d’obtenir l’identificador i la contrasenya, per entrar al Campus Virtual, heu de: 1. Escriure a Google: Campus Virtual UB https://campusvirtual2.ub.edu/ 2. Seleccionar Cursos - Curs acadèmic 16/17 3. Seleccionar Serveis Lingüístics 4. Seleccionar Intermedi (B2). Estiu 5. Clicar Entrada membres de la UB . Us demanaran: Identificador i Contrasenya

Convocatòria 17 d'octubre

  Examen de C1 i C2 Examen escrit : 17 d'octubre , a les 9 hores   Facultat d'Economia i Empresa - Avinguda Diagonal, 696. Planta baixa   Sempre que les condicions sanitàries ho permetin.     Nivell C1 Cursos d'estiu de 2020: aula 2011 Cursos del 1r i 2n semestre de 2020 i examen lliure: aula 2015 Nivell C2 Cursos d'estiu de 2020: aula 2002 Cursos del 1r i 2n semestre de 2020 i examen lliure: aula 2004 Atesa la situació sanitària, consulteu aquest blog la nit abans de l'examen per consultar qualsevol canvi.     Examen oral . Cal enviar un correu a formacio.sl@ub.edu si no heu fet l'examen oral. Examen lliure de C1 i C2 - Exclusiu per a membres de la UB.  Convocatòria lliure.       Normativa UB Covid-19 exàmens    IMPORTANT!  

Exàmens dels nivells C1 i C2 del 27 de juliol

Seguint indicacions del Vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística i de la Gerència de la Universitat de Barcelona, es manté la convocatòria d’examen escrit de C1 i C2 del dia 27 de juliol. Per poder fer aquesta prova amb garanties s’han pres totes les mesures pertinents. L’examen es farà a la Facultat d’Economia i Empresa (c. John M. Keynes, 1). Metro: Palau Reial. Per a tots els que, per qualsevol circumstància, no us pugueu presentar aquest dia, hi haurà una altra convocatòria el 17 d'octubre, sempre que les condicions sanitàries ho permetin. L’examen oral que heu fet servirà tant per a la convocatòria de juliol com per a la d’octubre. Si no us presenteu a la convocatòria del 27 de juliol ens ho heu de comunicar a través del formulari següent: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=qzwxosOxOk-7ESFXRH3btFMSJccBw_pJisUsHv5InVFUNkoxU0hMV1ZLMzhDN05TUVBXRTEzQk1SUC4u Recordeu que l’ús de la mascareta és obligatori.